Grgur počasni član

Lidija "Vatreno srce"

PINKLECOV STUDIO

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Zlatna grana

Kako postati član

Ne morate biti Međimurec da bi bili naš član, dovoljno je da volite Međimurje.

Uzmite pristupnicu ispunite je i pošaljine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predajte osobno "Pinklecu" kojeg poznajete.

O Međimurju

Na krajnjem sjeveru Hrvatske, između Mure i Drave, na zelenim brežuljcima i bogatim ravnicama smjestilo se malo Međimurje. Istovremeno jednostavno i raskošno, svojom je posebnošću oduvijek oduševljavalo te se s ponosom naziva „Cvjetnjak Hrvatske“.

Plus hosting - banner

Očigledno se u Karlovcu nemoralno zlorabi Korona kriza u cilju marginalizacije civilnog sektora. Potpuno je jasno da ako želiš uništiti civilni sektor spriječi ili prekini mu sufinanciranje jer samo "hladni pogon" udruga godišnje ima trošak oko 5.000,00 kn. Banke, FINA, pošta ..... nisu prekinule naplaćivati svoje usluge zbog Korona krize.

Zbog takvog odnosa Grada Karlovca naša mrežna stranica www.pinklec-karlovac.hr je bila suspendirana do sinoć, jer tek nakon mjesec dana slanja elektroničke pošte i nazivanja telefonom konačno je jučer na adresu Društva "PINKLEC" stigla obavijest slijedećeg sadržaja:

ZELENILO d.o.o.

10. kol 2020. 11:54 (prije 19 sati)

   

prima tomislav.vukelic, ja

Poštovani,

odlukom Grada Karlovca sve donacije i sponzorstva su obustavljena do daljnjega.

Zbog godišnjih odmora nismo Vam bili u mogućnosti prije odgovoriti.

 

Primorska ulica 39, 47000 Karlovac
t: +385(47)609 920
f: +385(47)617 335
e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
url: www.zelenilo.hr

 

Kao predsjednik Društva "PINKLEC" odgovorio sam direktoru td "Zelenilo d.o.o." i proslijedi sve uz predstavku i Gradonačelniku Karlovca. Tu predstavku (e-mail) prenosim u cijelosti:

Poštovani gospodine Vukeliću hvala konačno na informaciji. Koliko shvaćam raskinuli ste Ugovor o sponzoriranju, koji je sklopljen puno prije Korone i nije sastavni dio nijednog projekta i to na način da nas niste obavijestili i time uništili našu mrežnu stranicu.

Gospodine Gradonačelniče prosljeđujem Vama ovu priču, samo da vidite posljedice vaše po meni nemoralne odluke, koja je na izrazitu štetu civilnog sektora grada Karlovac.

Samo za Vašu informaciju, vodim projekt "Međimurski info centar potrošača" (www.savjetovaliste.info) s kojim sam se preko udruge Društvo potrošača Međimurja javio na natječaj svih JLS Međimurske županije i Županije. Nitko u Međimurskoj županiji nije poništio natječaj i projekt se uredno provodi. OK, zbog Korone su smanjena sredstva, ali nisu ukinuta. Osim toga s Projektom Društva "PINKLEC" sam se javio na natječaj td "Međimurje plin d.o.o." i iako nemamo sjedište u Čakovcu, nego u Karlovcu projekt je prihvaćen.

I još vodim i udrugu "VETERAN" - društvo branitelja Domovinskog rata. Projekt "Da se ne zaboravi - Dan branitelja Međimurja" mi sufinanciraju: Općina Gornji Mihaljevec, Međimurska županija i Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Tako gospodine Gradonačelniče samo da vidite što radite, ustvari što ste napravili. Pa neka Vam služi na diku i čast !

S poštovanjem, srdačno !!

Željko Tomašić

 P.S. Sinoć sam iz svoje povlaštene mirovine platio produženje hostinga i stranica je ponovo u funkciji.

Ž.T.

 
/