Grgur počasni član

Lidija "Vatreno srce"

PINKLECOV STUDIO

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Zlatna grana

Kako postati član

Ne morate biti Međimurec da bi bili naš član, dovoljno je da volite Međimurje.

Uzmite pristupnicu ispunite je i pošaljine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predajte osobno "Pinklecu" kojeg poznajete.

O Međimurju

Na krajnjem sjeveru Hrvatske, između Mure i Drave, na zelenim brežuljcima i bogatim ravnicama smjestilo se malo Međimurje. Istovremeno jednostavno i raskošno, svojom je posebnošću oduvijek oduševljavalo te se s ponosom naziva „Cvjetnjak Hrvatske“.

Plus hosting - banner

Bilo je trenutaka kada bih u svoj rezervoar natočila gorivo vrijedno 100 kn , a drugi puta 500 kn. Imala sam 50 kn da se samo nahranim, a također sam imala 200 kn za izlazak . Imala sam kuću punu hrane, a nekad je nisam imala. Bila sam u trgovinama bez brige i također sam morala dodati i vratiti stvari na policu.

Platila sam račune u cijelosti i morala sam ih platiti i kasnije od roka. Svi mi imamo uspone i padove u životu. Neki sigurno više od drugih, ali svi mi samo pokušavamo uspjeti. ( što je uspjeh ?)

Nitko nije bolji od bilo koga drugog a moje srce tuguje za onim ljudima koji misle da jesu. Bez obzira na to koliko vam je kuća velika, koliko vam je auto nov, ili koliko novca sjedi na vašem bankovnom računu Svi krvarimo crveno i na kraju ćemo izblijediti s ove zemlje.

Kod smrti nema protekcije niti diskriminacije, a ne bi trebao ni tvoj život imati.

Budimo dobri jedni prema drugima. Svi smo ovdje da služimo.

Zaustavite mrznju prema drugima.

Tvoj prevelik ego te neće odvesti nigdje.

Budi skroman. I neka vjera ide dalje.

Jadranka Jacky Trogrlić

 
/