Grgur počasni član

Lidija "Vatreno srce"

PINKLECOV STUDIO

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Zlatna grana

Kako postati član

Ne morate biti Međimurec da bi bili naš član, dovoljno je da volite Međimurje.

Uzmite pristupnicu ispunite je i pošaljine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predajte osobno "Pinklecu" kojeg poznajete.

O Međimurju

Na krajnjem sjeveru Hrvatske, između Mure i Drave, na zelenim brežuljcima i bogatim ravnicama smjestilo se malo Međimurje. Istovremeno jednostavno i raskošno, svojom je posebnošću oduvijek oduševljavalo te se s ponosom naziva „Cvjetnjak Hrvatske“.

Plus hosting - banner

ENO - GASTRO TURA MEĐIMURJA

Škole kuhanja su pažljivo osmišljeni turistički proizvod u kojima se na jedinstven način upoznaje međimurska kuhinja, ali i ljudi, kultuta i tradicija ovoga kraja.

 

LOV I RIBOLOV U MEĐIMURJU

Najmanja, najsjevernija, najnaseljenija, najmlađa, naujređenija, za nas najljepša županija Lijepe naše. Omeđena sa sjevera rijekom Murom, sa juga rijekom Dravom, a između prošarana mrtvicama, potocima i brojnim šljunčarama. Ukratko, bogom dana ribolovna destinacija.

 

MEĐIMURSKI DANI VINA - URBANOVO

Očekuju Vas pitomi zeleni brežuljci prošarani vinogradima i procvalim vocnjacima, izuzetna vina i prekrasni interijeri vinskih kušaonica.

 

BICIKLIZAM I AKTIVNI ODMOR U MEĐIMURJU

Svježi zrak, sunce i cvrkut ptica!
Provedite aktivan vikend i istražite prekrasno hrvatsko Međimurje kroz vožnju po brojnim biciklističkim stazama!

 

EKOMUZEJ MURA

Turistička destinacija Ekomuzej Mura obuhvaća područje uz rijeku Muru na prekograničnom prostoru, koji u Sloveniji uključuje općine Beltinci, Lendava i Razkrižje te u Hrvatskoj općine Sveti Martin na Muri, Podturen i Grad Mursko Središće. Za ovo područje značajno je neprocijenjivo bogatstvo prirodne i kulturne baštine. ekomuzejmura.com

 

MURSKA BICIKLISTIČKA STAZA

Murska biciklistička staza je poznata kao jedna od najljepših biciklističkih staza u tom kraju. Možete očekivati laganu vožnju s obiljem kulinarskih užitaka uz čarobni krajolik rijeke Mure. Tijekom vožnje biciklom otkriti ćete korak po korak bogatu povijest regije, njenu kulturu, prirodu i ljude.mura-drava.eu

 

KARTA MEĐIMURSKE VINSKE CESTE

Očekuju Vas pitomi zeleni brežuljci prošarani vinogradi i procvali voćnjaci, izuzetna vina i prekrasni interijeri vinskih kušaonica. Dođite i sudjelujete na festivalu vina u vrijeme Urbanova kada su vinski podrumi na međimurskoj vinskoj cesti širom otvoreni a svaki vinar tih se dana posebno trudi pokazati svoju gostoljubivost i umijeće u predstavljanju vina.

 
/