Grgur počasni član

Lidija "Vatreno srce"

PINKLECOV STUDIO

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Zlatna grana

Kako postati član

Ne morate biti Međimurec da bi bili naš član, dovoljno je da volite Međimurje.

Uzmite pristupnicu ispunite je i pošaljine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predajte osobno "Pinklecu" kojeg poznajete.

O Međimurju

Na krajnjem sjeveru Hrvatske, između Mure i Drave, na zelenim brežuljcima i bogatim ravnicama smjestilo se malo Međimurje. Istovremeno jednostavno i raskošno, svojom je posebnošću oduvijek oduševljavalo te se s ponosom naziva „Cvjetnjak Hrvatske“.

Plus hosting - banner

I

Godišnja članarina za aktivnog člana Društva „PINKLEC“ pojedinca iznosi 50 kuna.

II

Godišnja obiteljska članarina (muž i žena) iznosi 80,00 kuna. Ako su djeca iz obitelji članovi Društva „PINKLEC“ do završetka školovanja (osnovna i srednja škola, te redovni studij na fakultet) ne plaćaju članarinu.

II

Podupirajući članovi ne plaćaju članarinu nego donacijama podupiru rad Društva „PINKLEC“ . O visini donacije odlučuje podupirajući član, ali ne može biti manja od 100,00 godišnje.

IV

Invalidi i umirovljenici s mirovinom manjom od 2.000,00 kuna nemaju obveze plaćanja članarine, a mogu svojevoljno birati status članstva. Odluku o oslobađanju obveze plaćanja članarine na zahtjev člana donosi Upravno vijeće Društva.

V

Odluku pročitati na Petom redovitom zasjedanju Sabora  Društva “PINKLEC”, te je trajno čuvati u arhivi Društva.

VI

Odluka se primjenjuje u reguliranju članskih obveza za 2019. godinu nadalje.

 

Odluka o članarini u Društvu "PINKLEC" (original - pdf)

In memoran

Napustila nas je naša
Mirjana Došen.
Njezine riješi trajno će ostati u našim srcima i na našim mrežnim stranicama.

Vole te tvoji „PINKLECI“!

Mirjana Došen

Mirjana Došen je bila naša članica od 02. kolovoza 2016. godine, a kao profesorica je ostavila je neizbrisiv trag u srcima mnogih učenika te utjecala na mnoge generacije koje su se upravo zahvaljujući njoj odlučile za studij jezika i nastavnički poziv. Nakon umirovljenja ostala je posvećena svojim brojnim interesima, osobito fotografiji koja je bila njezina strast. Tako je i od učlanjenja u Društvo „PINKLEC“ dijelila svoja djela i istraživanja preko mrežnih stranica ( LINK )

Počivala u miru!

Tvoji „Pinkleci“

Donatori
Plus hosting - banner
 
/